MPB prezanton mënyrë të re të dhënies së dokumenteve personale

Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët e Shkupit se po fillon një mënyrë të re të dhënies së letërnjoftimeve, njoftoi MPB.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Nga analiza e suksesit të dorëzimit të letërnjoftimeve në adresën e vendbanimit të qytetarëve në territorin e qytetit të Shkupit, është konstatuar se ajo është jo e plotë, jo gjithëpërfshirëse dhe në mënyrë të pamjaftueshme efikase, si dhe nuk ka efektin e dëshiruar si te qytetarët ashtu edhe te punonjësit e policisë të cilët ishin përgjegjës për dërgimin, thuhet në deklaratën e MPB-së.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Prandaj, nga e hëna, 11.03.2024. fillon një proces i ri për lëshimin e kartave të identitetit në stacionet policore kompetente vendore sipas vendbanimit të shtetasit të shënuar në letërnjoftim. Çdo qytetar do të mund të aksesojë në çdo kohë të ditës, çdo ditë të javës, për të marrë letërnjoftimin e plotësuar, bën të ditur Ministria e Brendshme.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.