Motra e Luizit mbërrin në Tiranë, çfarë do ndodh nesër në BBV?

Priten të ndodhin surpriza të reja në spektaklin e BBV pasi priten që Luizit t’i bëhet ndonjë surprizë e bukur.

Motra e Luizit ka mbërritur në Tiranë dhe mendohet se produksioni mund të këtë bërë një surprizë për Luizin pasi atij i janë bërë shumë pak surpriza në krahasim me banorët e tjerë.

Ja se si shprehet motra e Luizit: “Pritjes i erdhi fundi”.

Ndërsa ditën e sotme ajo ka vizituar qytetin e Shkodrës.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.