Mosha në të cilën burrat më në fund piqen

Zonja, nëse e keni gjetur ndonjëherë veten duke vënë në dyshim nivelin e pjekurisë së mashkullit tuaj, duket se mund të ketë një arsye shkencore pas kësaj.

Një studim sugjeroi se periudha mesatare e jetës në të cilën një grua maturohet është deri në moshën 32-vjeçare – plot 11 vjet përpara se meshkujt, në moshën 43-vjeçare.

Burrat dhe gratë e përfshirë në studim kishin mendimet e tyre për të; për shembull, burrat kishin gati dy herë më shumë gjasa ta përshkruanin veten si të papjekur sesa gratë.

Një në katër burra besonte se ata ishin “të papjekur aktivisht”, gjë që ata ndoshta menduan se ishte një nocion i trashë që mund të shkaktonte një të qeshur ose një përgjigje shumë të pjekur në të cilën ata pranonin papjekurinë e tyre.Mendoni se jeni “i pjekur” në marrëdhënien tuaj? Rezulton se gratë e përfshira në studim kishin gjithashtu dy herë më shumë gjasa të mendonin se ato ishin të rriturat mes tyre dhe të tjerëve të tyre të rëndësishëm.

Më poshtë mund ta shihni të gjithë listën e “shenjave të papjekura”.

Dështimet kryesore të maturimit:

1. Bërha e pordhave dhe gromësirave qesharake

2. Ngrënia e ushqimit të shpejtë vonë në mbrëmje/mëngjes herët

3. Luajtja e videolojërave

4. Vozitja shumë e shpejtë ose “gara” me makina të tjera në rrugë

5. E qeshura me fjalë të papërshtatshme

6. Dëgjimi i muzikës me zë të lartë në makinë

7. Shaka praktike

8. Përpjekja për të rrahur fëmijët në lojëra/sporte

8. Riciklimi i të njëjtave shaka dhe histori me miqtë tuaj

10. Refuzojnë të flasin për veten ose të bëjnë biseda të duhura

11. Urrejtja e librave ose refuzimi për të lexuar

12. Lëvizje të çmendura kërcimi15. Nëna ende lan rrobat e tyre

13. Nëna ende i gatuan ushqimet

14. Veshja e atleteve kur dilni në një takim

15. Zotërimi i një skateboard ose BMX

16. Refuzimi për të ngrënë perime

17. Pamundësia për të mbajtur një punë

18. Të jetë shumë i emocionuar gjatë natës së një djali / festa e beqarisë

19. Duke u përpjekur të bëjnë marifete në biçikletat e tyre

20. Drejtimi i një makine të modifikuar me shkarkim të lartë

21. Mburrja për atraktivitetin e tyre ndaj grave të tjera

22. Veshur me pizhame vizatimore

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.