Momenti kur i sekuestrohet vetura “Papiqulos” i cili tmerronte Prishtinën me muzikë

Një veturë e tipit BMW më ngjyrë të gjelbërt ka kohë që po i shqetëson banorët e Prishtinës me zhurmën që krijonte.

Gjatë ditës dje R.H., 34 vjeçar është ndaluar nga policia, teksa në dosjën e tij figurojnë 225 gjoba për kundërvajtje në trafik.

Të njëjtit i është sekuestruar vetura dhe momenti kur merimanga merr veturën BMW të tij, është publikuar në rrjete sociale.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.