Milanoviq: Gjokoviq është rusofil!

Presidenti kroat Zoran Milanoviq foli para gazetarëve për votën e Kroacisë në OKB.

Në të njëjtën kohë ka përmendur Andrej Plenkoviqin dhe foton në të cilën kryeministri kroat është në shoqërinë e tenistit serb Novak Gjokoviq.

“Plenkoviç bëri një foto me Gjokoviçin. Ky i fundit është rusofili meqë ra fjala”

Milanoviq thotë se ende është në pritje të shpjegimit nga kryeministri se pse Kroacia votoi kundër rezolutës së OKB-së.

“Ne presim që ai të na shpjegojë se çfarë kanë bërë në të vërtetë. Plenkoviç ka bërë një foto me Novak Gjokoviçin. Ky është rusofili, meqë ra fjala. Një sportist brilant, të cilin në parim e mbështes, por është rusofil”.

Në të njëjtën kohë, ai po merret me anëtarët e parlamentit që votuan kundër tërheqjes së Kroacisë në luftë dhe trajnimit të ushtarëve për luftën në Ukrainë – sepse ata kujdesen për interesat kroate – por ai nuk e ka problem të pikturohet me njerëz që janë hapur në anën e Moskës”, tha Milanoviq.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.