Milaim Zeka ja tregon moderatores emrat më provokues të vendeve shqiptare

Milaim Zeka njihet për natyrën e tij të hapur dhe diskutimet shpesh kontroverse.

Për këtë fakt, duke e ditur se shpesh përbën sensacion, Milaim Zekën e thërrasin në intervista, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë intervistë në një nga televizionet e Shqipërisë, Zeka ka thënë shumë, edhe nga ato që nuk thuhen me atë sens në televizion.

Shikoni videon më poshtë dhe përmbledhjen e emrave më të çuditshëm në Kosovë, Shqipëri e Maqedoni të disa vendeve.

https://www.instagram.com/reel/Cs__cMko-M4/?utm_source=ig_embed&ig_rid=58992eb9-ab10-4460-8742-f877cc77eedc

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.