“Meta” do të kufizojë disa komente në Facebook për postimet izraelite dhe palestineze

Pronari i Facebook, Meta, ka prezantuar masa të përkohshme për të kufizuar “komentet potencialisht të padëshiruara ” në postimet në lidhje me luftën Izrael-Hamas.

Kompania  tha se do të ndryshojë cilësimin e paracaktuar për njerëzit që mund të komentojnë në postimet e reja dhe publike në Facebook të krijuara nga përdoruesit “në rajon” vetëm për miqtë dhe ndjekësit e tyre, raporton Aljazeera, transmeton Klankosova.tv.

Kompania e mediave sociale shtoi se do të çaktivizojë aftësinë për të parë një ose dy komentet e para në postime gjatë lëvizjes në feed të  Facebook.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.