Merko: Korridori 8 sot është realitet, mega projekti më i rëndësishëm ekonomik dhe infrastrukturor në vend

Kryetari i Komunës së Strugës, Ramiz Merko në një intervistë ekskluzive për portalin informativ Indeks.mk, ka folur për projektin më të rëndësishëm ekonomik dhe infrastrukturor në Maqedoninë e veriut, Korridorin 8.

Merko u shpreh i lumtur për realizimin e këtij projekti, pasi siç tha ai ndonëse me vite është penguar tanimë po bëhet realitet.

Ai tha se ky projekt përfshinë autostradën, hekurudhën që do të lidh Kërçovën me Linin në Shqipëri si dhe portin e thatë në Strugë.

Merko u shpreh se me këtë investim, Struga kthehet në kryeqendër ekonomike jo vetëm për shtetin tonë por për tërë rajonin.

Video e plotë:

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.