Mërgimtari krijon akullore me emrin dhe shijen e BDI-së (FOTO)

Mërgimtari që jeton në Slloveni ka krijuar akullore me emrin e BDI-së dhe shijen e BDI-së.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Nuk dihet se çfarë shije ka, dhe pse ka vendosur të krijojë këtë akullore me emrin e BDI-së.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.