Melinda “e kall” atmosferën tek banketi i kunatës (VIDEO)

Ndonëse nuk e kanë konfirmuar asnjëherë zyrtarisht, prej kohësh përflitet për lidhjen e dashurisë të Melinda Ademit me Granit Muhaxheri, i cili është edhe menaxheri i saj.

Natën e mbrëmshme Graniti ka martuar motrën e tij Ritën dhe padyshim në festë ishte edhe Melinda.

KLIKO VIDEON KËTU

Në pamjet e shpërndara shohim se artistja e kuruar si gjithmonë në detaje e ka shijuar atmosferën duke ia hedhur valles me ‘kunatën’ e saj.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.