Më 14 Maj Shqipëria voton! Erion Veliaj falënderon Artan Grubin për mbështetjen

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, përmes një postimi në rrjetin social Instagram ka falënderuar zëvendëskryeministrin e parë, Artan Grubi, për përkrahjen dhe fjalët e mira ndaj punëve të kryera me sukses për qytetin e Tiranës.

Përmes një videomateriali me pamje nga takimet Grubi-Veliaj, ky i fundit shkruan:

“Faleminderit miku im i mirë Artan Grubi , Zëvendës Kryeministër i Maqedonisë së Veriut, për mbështetjen!

Përshëndetje të përzemërta nga Tirana!

Kujtojmë se më 14 Maj qyetarët e Shqipërisë do të votojnë për të zgjedhur kryetarët e bashkive dhe anëtarët e këshillave bashkiakë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.