Mbledhja e NATO-s, Osmani nga Brukseli: Përshpejtimi i procesit euo-integrues për Ballkanin Perendimorë i domosdoshëm

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani njëherë edhe kandidat për president nga “Fronti Europian”, ka marrë pjesë në takimin ministrorë të NATO-s në Bruksel.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Përmes një njoftimi në rrjetet sociale, Osmani ka shpalosur edhe agjendën e mbledhjes.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Pika e parë për të cilën është diskutuar është përshpejtimi i proceseve integruese europiane dhe euroatlantike të vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Në mbledhjen e njëjtë është shënuar edhe 75 vjetori i formimit të Aleancës dhe sukseseve e sfidave të shumta ndër vite.

Njoftimi i plotë:

Takim Ministror i NATO-s në Bruksel

Përshpejtimi i proceseve integruese europiane dhe euroatlantike të vendeve të Ballkanit Perëndimor është thelbësor dhe i domosdoshëm për përballimin e kërcënimeve ruse të sigurisë.

Shënimi i 75-vjetorit të formimit të Aleancës dhe sukseseve e sfidave të shumta ndër vite

Anëtarësimi i Suedisë në Aleancë si konfirmim se politika e dyerve të hapura të NATO-s është e gjallë dhe e mirë dhe kontribuon në forcimin e stabilitetit transatlantik.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.