Mbështetësit e VMRO-së në aksion, rrahin dy shqiptarë në Strugē, arsyeja banale

Mbrëm gjatë orëve të vona të natës pranë “Gjykatës-Strugë” një djal i ri nga Koroshishta e Strugës i cili mbante të veshur fanelën e klubit ikonë të Shqiptarëve të Maqedonisë Shkëndija, u sulmua nga aktivist të VMRO-së të cilët si fillim tentuan që ta friksojne dhe ta turperojnë duke i kerkuar që ta cvesh fanelen e Shkëndijës.

Duke hasur në rezistencë nga djaloshi Shqiptar , huliganët maqedonas sulmojnë fizikisht personin në fjalë të cilit në ato momente i vjen edhe e motra për ta ndihmuar, por që bëhet cak e sulmit edhe ajo.

Ditëve të fundit militantët e VMRO-së të shtyrë nga fjalimet nacionaliste të liderit të tyre po bëjnë sulme të njëpasnjëshme nëpër mbar vendin!.

A është ky një sinjal i kthimit të regjimit të Gruevskit!!

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.