Marshi për drejtësi, vjen reagimi i parë nga Endrit Thaçi

Qytetarë të shumtë po i japin përkrahje marshit të organizuar nga platforma “Liria ka Emër”, në shenjë solidarizimi me ish-krerët e UÇK-së, të cilët po gjykohen në Hagë

Deri më tani ky marsh ka marrë mbështetje të madhe edhe nga disa parti politike, shoqëria civile, shoqata dhe organizata të ndryshme e disa oda ekonomike.

Mbështetje të madhe ka edhe nga djali i ish-presidentit, Hashim Thaçi, Endriti i cili publikoi në ‘Instastory’ këtë banderolë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.