Marka e njohur shet brekët e grisura për 600 euro

Shtëpia e famshme e modës “Prada” ka lansuar një koleksion të ri të modës të të brendshmeve. Breshkë meshkujsh 600 euro dhe jo çdo lloj por të grisura.

Shumë e kanë kritikuar këtë krijim dhe pyesin veten nëse ka ndonjë kufizim kur bëhet fjalë për dizajnin.

Meqë ra fjala, modeli i këtyre pantallonave vjen në dy ngjyra, tërësisht të bardha dhe gri.

Moda si moda kohë më parë u bë e mërzitshme dhe pushoi së përcjelli asnjë kuptim.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.