Mamaqi: Filmat e mi janë goditur nga mjeshtrat që pinin raki te Akademia e Arteve

Producenti Ermal Mamaqi ka qenë i ftuar në emisionin Top Story, ku foli për filmat që ka realizuar.

Ermali tha se është su.lmuar dhe goditur, por filmat që ai ka prodhuar janë pëlqyer nga publiku dhe janë marrë si shembull nga producentë të tjerë.

“Filmat janë su.lmuar, janë goditur nga disa mjeshtra të kinemasë që fatkeqësisht pinin raki te Akademia e Arteve. Ajo që më pëlqen dhe jam krenar që ndodhi me filmat e mi, jo vetëm që u pëlqyen nga publiku, por bënë edhe një gjë që u reflektua direkt në industri, fakti që po mund të bësh lekë me filmin shqiptar”, tha Ermal Mamaqi.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.