Luiz-Kiara në momente intime me njëri-tjetrin pas ritakimit (FOTO)

Momente romantike ka pasur mbrëmjen e djeshme mes çiftit Kiara-Luiz.

Ata kanë kaluar natën së bashku duke i shprehur njëri tjetrit mallin dhe lumturinë që janë sërish bashkë.

Duket se tashmë janë më afër se kurrë me njëri tjetrin.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.