Luftëtari i Lirisë Nasim Haradinaj sot feston ditëlindjen në Hagë

Nasim Haradinaj, Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UQK-së, feston sot ditëlindjen, pe”ërkatesisht 60-vjetorin e lindjes.

Haradinaj i cili po mbahet bashkë me luftëtarët e tjerë në Hagë për dallim nga festat e tjera kësaj here ai do të festoj larg shtëpisë së tij.

Ditëlindjen nga distancia ia kanë uruar familjarët dhe miqtë e tij.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.