LSDM: VMRO-DPMNE kundërshton ndërtimin e Korridorit 8, ndërsa vetë janë simbol i autostradave kineze dhe krimit

VMRO-DPMNE kundërshton haptazi investimin historikisht më të madh në infrastrukturën rrugore në vend – ndërtimin e pjesëve të Korridorit 8 dhe Korridorit 10D, për të cilat flitet me dekada dhe tani po realizohen, thonë nga LSDM.

“Në mënyrë skandaloze dhe të papërgjegjshme, VMRO-DPMNE partia peng e së “Majtës” pro-ruse, përhap gënjeshtra dhe akuzon SHBA-në dhe kontraktorin Bechtel për korrupsion.

VMRO-DPMNE mbetet simbol i komisioneve nga autostradat kineze, simbol i korrupsionit dhe krimit”, thonë nga LSDM./Telegrafi/

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.