LSDM: Ngrirja e çmimeve po jep rezultate, tek disa produkte çmimi është ulur deri më 40%

Masat për ngrirjen e çmimeve të LSDM-së dhanë rezultat, thonë nga kjo parti.

“Janë ulur çmimet e qindra produkteve ushqimore bazë me “çmime të garantuara”, që është 10% e çmimit me të cilin janë shitur më 1 gusht të këtij viti.

Për një pjesë të produkteve, të cilat u rritën jashtzakonisht nga gushti e deri më tani, çmimi është ulur deri më 40%.

Tash qytetarët me çmim më të ulët bejnë bukën, qumështin, produktet e qumështit, mishit, mjellit, vezëve, orizit dhe shumë artikuj ushqimorë, e cila ka një efekt të favorshëm në buxhetet familjare”, thuhet në njoftimin e tyre.

Ata sqarojnë se produkteve nga 25 kategori që kanë “çmim të garantuar” me çmime të reduktuara do t’u shtohen edhe pije.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.