LSDM: Me VMRO-në në krye, Shkupi vazhdimisht në kaos – kësaj radhe me mbeturinat

LSDM-ja pushtetare ka akuzuar sot VMRO-në opozitare në lidhje me situatën e fundit në Ndërmarrjen Publike “Higjiena Komunale” – Shkup, ku shumë punonjësve iu ndërpre kontrata e punës. Sipas LSDM-së, Shkupit vazhdimisht i ndodh kaos i ri me OBRM-PDUKM-në, kësaj radhe me mbeturinat.

“Pushteti lokal i VMRO-së në Shkup është më i pazoti deri më tani. Në vend të zhvillimit dhe modernizimit siç u premtoi qytetarëve Hristijan Mickoski kur kërkoi mbështetjen e tyre, kryeqytetit vazhdimisht po i ndodh kaos i ri, pa pushim. Kësaj radhe OBRM-PDUKM ka krijuar kaos me mbeturinat, Shkupi po mbytet në mbeturina. VMRO duhet urgjentisht të marrë diçka, ta tejkalojë problemin dhe të sigurojë funksionalitetin e NP Higjiena Komunale”, thuhet në reagimin e LSDM-së./KlanMacedonia

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.