Loredana e akuzoj se “i ka zgjedhur paratë para vajzës”, Mozzik i kthen përgjigje

Ndonëse të ndarë prej dy vitesh, publiku do ende bashkë Mozzikun dhe Loredanën dhe përfliten vazhdimisht.

Dyshja që kanë ndarë rrugët përfundimisht në vitin 2021 kanë një vajzë së bashku, e cila kohët e fundit është “përdorur” shpesh për të thumbuar njëri-tjetrin.

Pas ndarjes, herë nëpërmjet teksteve, herë nëpërmjet statuseve, Lori dhe Mozzik e kanë akuzuar njëri-tjetrin që nuk janë prindëri perfekt për të voglën e tyre.

Loredana nga njëra ana thotë që Mozzik zgjodhi paratë para fëmijës së tij, ndërsa reperi nga ana tjetër i thotë vajzës në një këngë kushtuar asaj, që kur të rritet do t’ja shpjegojë të gjitha.

Së fundmi Mozzik e ka rikthyer këtë çështje të nxehtë sërish në qendër të vëmendjes. Ai ka postur një story në Instagram, të cilën më pas e ka fshirë, ku thumbon Loredanën: “Unë mund të jem shumë gjëra, por një baba i keq nuk do të jem kurrë një prej tyre.”/Afterparty/

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.