Lloga: Prisnim VV në Qeveri, këto na e sollën listen srpska!!!

Duke komentuar emërtimin e Ivan Stoilkoviç në postin e zëvendëskryeministrit për marrëdhënije ndërmjet komuniteteve, ministri e dalë nga Marrëveshja e Ohrit dhe që merret me të njejtën, Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga ka thënë se VLEN-istët kërkuan mbështetja nga VV-ja dhe kur të gjithë sipas Llogës prisnim VV-në në Qevdri ata sollën Listën Srpska.

Stoilkoviçin, Lloga e cilëson si Lista Srpska që vepron në Maqedoni.

“Prisnim VV në Qeveri, këto na e sollën listen srpska!!!”, ka shkruar Lloga.

Ndryshe, Ivan Stoilkoviç ështē kryetar i Partisë Serbe në RMV dhe njeriu më i afër i presidentit Srrb, Vuçiç. Nëse kontrolloni rrjetet sociale, do të gjeni numër të madhë të fotografive mes Stoilkoviç dhe Vuçiç.

Për më tepër, Stoilkoviç ka dalë edhe kundër rezolutës për gjenocidin Serb në Srebrenicë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.