Lëvizja Besa mbetet edhe pa nëndegën e Veshallës në Tetovë, kalojnë në PDE-në e Arjanit Hoxhës

Lëvizja Besa e Bilall Kasamit si duket nuk gjenë qetësi në Tetovë pasi nga sot edhe nëndega e fshatit Veshallë duke shkruar kështu në 4 nëndegë që po i shuhen dhe që kalojnë në PDE-në e Arjanit Hoxhës.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Top24 para dy ditëve paralajmëroi se shuarja e degëve të Lëvizjes Besa do të vazhdoj dhe kjo u konfirmua sot me shuarjen e nëndegës të lartë shënuar. Burime të sigurta për Top24 njoftojnë se brenda javës do të shuhen edhe dy nëndegë kyçe dhe se shuarja e nëndegëve do të vazhdoj edhe në degë të tjera të kësaj partie.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

“Informoj gjithë shokët dhe mbështetësit që gjithë këto vite kemi mbështet Lëvizjen BESA se nga sot jap dorheqje nga funksioni i nënkryetarit të nëndegës në Veshall dhe rrugëtimin politik se bashku me gjithë strukturat që më kanë mbështet do e vazhdojmë në Partinë Demokratike Evropiane bashkë me nënkryetarin Rafiz Mejdia dhe kryetarin e partisë Arjanit Hoxha.” shkruan Mumin Nurishi.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.