Ledri e Mozzik “shpërthejnë” me klikime në Indi

Portali indeks.mk ka arritur që të nxerr 300 mijë klikimet e para të këngës Boom Boom të këngës së Ledrit dhe Mozzik.

Në këto klikime shihet se për çudit kjo këngë është duke u klikuar në Indi më së shumti, por edhe në vende të tjera.

Në këto klikime India është në vendin e parë, Indonezia në të tretin, Ukraina e Pakistani në vend të pestë e të gjashtë kurse shtete tjera që janë në top 10 janë edhe, Vjetnami dhe Bangladeshi.

Kënga për dy ditë ka arritur të këtë më shumë së 2.4 milionë klikime derisa komentet janë shumë të këqija në youtube, ku dyshja e repereve ka marrë shumë kritika.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.