Ky aplikacion mund të jetë fajtori pse duhet të karikoni telefonin disa herë në ditë

Nëse nuk jeni shumë të varur nga qëndrimi në telefon dhe sërish nuk dilni dot nga shtëpia pa karkikuesin me vete, atëherë fajtor mund të jetë Snapchat.

Këtë e ka konfirmuar së fundmi, Alvin Wei, bashkëthemelues i SEOAnt, i cili ka treguar se aplikacioni Snapchat shkarkon baterinë e celularëve, sidomos atyre Apple, pra Iphone-ëve, pasi përvec se ngarkon të fotot e videot që bëni, do edhe të dijë gjatë gjithë kohës vendndodhjen tënde.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.