Kush është kloni i Michael Jackson, i riu identik me këngëtarin legjendar

I riu, Fabio Jackson është një kopje e vërtetë e Michael Jackson. Ai sillet si ai, luan si ai, ka të njëjtën hundë, flokë, veshje… Një klon i vërtetë.

Ai e ka përdorur pamjen e tij për t’u bërë një influencues i njohur dhe numri i ndjekësve në kanalin e tij është vetëm në rritje. Deri më tani, ai ka mbi 10 milionë fansa në TikTok.

Në fillim i riu kritikohej vazhdimisht sepse kishte bërë disa operacione për të përshtatur pamjen e tij me Michael. Ndërsa tani ai ka arritur identitetin perfekt. Madje, kur njerëzit për herë të parë hasen me kanalin e tij, ata janë të bindur se ai është Jackson i vërtetë

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.