Kurti: Ekziston rreziku që Serbia të shfrytëzojë Dhomat e Specializuara për të rishkruar historinë

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka biseduar me raportuesin dhe redaktorin amerikan, Matthew Campbell, i cili është autor i një artikulli për ish-krerët e UÇK-së që po gjykohen në Hagë, i publikuar në gazetën amerikane “The Times and the Sunday Times”.

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka biseduar me raportuesin dhe redaktorin amerikan, Matthew Campbell, njëkohësisht dhe autorin e një artikulli të publikuar për ish-krerët e UÇK-së që po gjykohen në Hagë.

Përmes një postimi në Twitter, Kurti njofton se me redaktorin amerikan kanë diskutuar për artikullin që flet për ish-krerët e UÇK-së që po gjykohen në Hagë. Ky artikull është publikuar në gazetën “The Times and the Sunday Times”.

 

“Diskutuam mirënjohjen e Kosovës ndaj Mbretërisë së Bashkuar, rrezikun që Serbia t’i shfrytëzojë Dhomat e Specializuara për të rishkruar historinë dhe Rusia ta shohë Ballkanin si një front kundër NATO-s”, ka shkruar Kurti.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.