Kur bashkëpunimi kryhet me sukses, Onurahairartist bën ‘magji’ te Xhuli

Xhuli ka qenë një nga banoret më të ‘flakta’ të Big Brother VIP Kosova. Mirëpo, ajo paska pasur një sekret, që më, se ka. Ka qenë artisti i flokëve Onurhairartist, që përmes një video, ka treguar se Xhuli ka flokët e shkurta dhe se ‘extation’ i ka bërë te Onuri. Sidoqoftë, artisti ka bërë punë të mrekullueshme, pasi, Xhuli dukej shumë e bukur me pamjen e re.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.