Kumanovarët organizojnë eveniment madhështor për ndeshjen Shqipëri-Itali

Ndeshja Shqipëri-Itali ka ngjallur entuziazëm dhe emocione edhe në Kumanovën e Taulant Seferi.

Më datë 15.06.2024 me fillim nga ora 19:30 fillon festa në parkingun e “Cafe Bar Eliba”, për të përjetuar atmosferën unike të kampionatit të futbollit .

Mos e humbisni mundësinë për të parë ndeshjen Itali – Shqipëri live në led monitor në një ambient fantastik të hapur ku do të ju argëtoj dhe dj Dina.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.