Kryeministri i ri i Skocisë udhëhoqi namazin në natën e parë në rezidencën zyrtare

Kryeministri i sapozgjedhur i Skocisë, Humza Yousaf, ndau një foto të martën teksa drejtonte familjen e tij në lutjet, në natën e tij të parë në rezidencën zyrtare, Bute House.

“Një moment i veçantë duke e çuar familjen time në lutjet në Bute House siç është zakon pasi e kemi prishur agjërimin së bashku”, ka shkruar ai në Twitter, duke ndarë foto nga lutja dhe me anëtarët e familjes.

Parlamenti skocez zgjodhi Yousaf, kreun e Partisë Kombëtare Skoceze (SNP), si ministrin e ri të parë të martën.

Siç edhe ishte raportuar, 37-vjeçari mori shumicën e dhomës me 71 vota.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.