Kovaçevski: Opozita të mbështes rrugën euro-atlantike të vendit

Kryeministri Kovaçevski gjatë një brifingu me gazetarët duke folur për viziten në SHBA dhe takimet që ka zhvilluar atje kerkoi nga opozita që të mbështes rrugën euroatlantike të vendit, përcjellë Klan M.

Sipas tij është hera e parë që vendi kësaj rradhe në rrugën eurointehruese bllokohet nga opozita. “Në këtë kontekst partneret tanë stragjik e dinë se sa është i rëndësishëm roli i RMV si faktor stabilitieti në rajon”, tha Kovaçevski.

Kovaçevski duke iu referuar ndryshimeve kushtetuese i bëri thirrje opozites që të mbështes këto vendime pasi siç tha bëhet fjalë për të ardhmen e vendit.

“Në VMRO ka individ që nuk pajtohen me udhëheqësinë dhe duan të mbështesin rrugën eurointegruese, por un mendoj që e gjithë VMRO DPMNE duhet të mbështes ndryshimet kushtetuese pasi nuk është e shëndetshme për një parti opozitare të mos mbështes vendime kaq të rëndësishme për vendin” tha Kovaçevski.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.