Korridori 8-10D/ Ligji për ndërtim kalon filtrat e KÇE-së

Komisioni për Çështje Evropiane procedoi tutje edhe me ligjin për Ndërtim, i cili në këtë Komision u dorëzua me pakon e ligjeve për Korridorin 8.

Ky është ligji i tretë që kalon filtrat e Komisionit nga pesë që më tërësi janë dorëzuar.

Nga Komisioni, ligjet e ndryshiara, plotësuara kalojnë në seancë plenare ku edhe diskutohet e më pastaj votohet.

Kësisoi, të tre ligjet që tashmë kaluan KÇE-në janë para deputetëve dhe debati ka përfunduar pë ligjin e parë për marrëdhënie pune, kurse po diskutohet per ligjin për planifikim urbanistik, e më pastaj edhe për ligjin për ndërtim.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.