Korridoret 8 dhe 10D/ Rexhepi: Do ndërtojmë 23 km autostradë në vit

Zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi ka deklaruar se projekti si Korridori 8 dhe 10-D është projekt që do ta gëzojnë dhe brezat e ardhshëm.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Rexhepi në Facebook ka bërë një krahasim për të gjithë punën infrastrukturore për 32 vite në Maqedoninë e Veriut, duke lënë të kuptohet dhe rëndësia kapitale që ka ky projekt për shtetin tonë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Statusi i plotë:

Në 32 vitet e fundit në vend janë ndërtuar dhe vënë në përdorim 186 kilometra autostradë ose 5.8 kilometra autostradë në vit. Me Marrëveshjen për Korridoret 8 dhe 10-d është planifikuar që në 4.7 vitet e ardhshme të ndërtohen rreth 110 kilometra autostradë ose 23 kilometra autostradë në vit.
Ne ndërtojmë për brezat e ardhshëm!

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.