Kokëulur e të ndarë, VLEN u larguan nga selia e VMRO-DPMNE-së!

Përfaqësuesit e VLEN-it me entuziazëm pritnin takimin për negociata nga VMRO-DPMNE-në, mirëpo i njejti entuziazëm nuk ishte dhe në përfundim të këtij takimi.

VLEN u larguan nga selia e VMRO-DPMNE-së kokëulur dhe të ndarë, duke mos ndarë asnjë detaj lidhur me atë se çfarë u bisedua në takimin e grupeve punuese.

Kujtojmë se Izet Mexhiti mbrëmë tha se do të këkrojnë nga VMRO të udhëheqin me pozita të rëndësishmë në shtet, e jo me pozita minimaliste, mirëpo ditë më parë kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski pati deklaruar se VLEN do të respektohen për aq vota dhe deputet sa ka, pasiqë VMRO-ja është fuqi me 58 deputetë dhe nuk pranon kushtëzime dhe diktate. /indeks.mk

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.