Kiara e vetme në Turqi, Luizi shihet në të njëjtin ambient me ish të dashurën…

Moderatorja Kiara Tito ndodhet në Turqi ku po merret me xhirimet e emisionit të saj të ri. Luizi në fakt ndodhet në Tiranë.

Ai ka postuar një foto ku duket se ka qenë duke u kujdesur për flokët e tij dhe ka qenë në një sallon të njohur në kryeqytet.

Interesante në këtë mes është se edhe ish e dashura e tij, Jurgena ka qenë në të njëjtin sallon dhe në të njëjtën kohë me Luizin.

Fotografitë e mëposhtme me të dhëna të njëjta e vërtetojnë këtë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.