Këto 3 shenja horoskopi bëhen “të rrezikshme” kur janë të uritura

Të gjithë e njohim ndjesinë kur jemi të uritur. E kam fjalën për atë ndjesinë që nuk duron dot as zhurmën e një mize.

Kjo u ndodh të gjithëve në një moment, por sipas astrologes Brilla Samay, këtyre tre shenjave të horoskopit u ndodh më shumë se kujtdo tjetër. Kjo ndjesi njihet me termin ‘hangry’.

Dashi

Herën tjetër që do të ftoni një Dash në shtëpi, sigurohuni që t’i ofroni diçka për të ngrënë. Samay i thotë se për shkak se Dashi është “i njohur për vullnetin e tij të fortë dhe natyrën e veprimit të shpejtë”, shenja e zjarrit, gjithnjë gjendet në pikën e fundit të urisë.

Demi

Nëse një Demi i përmbahet rutinës së zakonshme të vakteve, nuk ka asgjë për t’u shqetësuar. Por nëse ngatërroni kohën e tyre të vaktit, mund të prisni një ndryshim serioz në personalitetin e tyre. Kujdes!

Gaforrja

Për shkak se reputacioni i ëmbël dhe i kujdeshëm i një Gaforreje, mund t’ju ketë çuditur që janë pjesë e kësaj liste, duhet ta dini që emocionet e tyre janë shumë të lidhura me urinë. Si dhe e kanë të domosdoshme që të hanë atë ushqim që dëshirojnë, përndryshe situazione non e buona.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.