Kështu e eliminoni dhimbjen e kokës për 30 sekonda

Një dhimbje koke nuk është më e këndshmja e ndjenjave, sidomos kur ajo iu godet në punë apo në rrugë, kur ju nuk keni pilula me vete, dhe ju në të vërtetë nuk doni t’i merrni ato derisa të jetë plotësisht e nevojshme.

Sot do t’iu tregojmë një metodë të thjeshtë për të hequr qafe dhimbjen e kokës dhe stresin në vetëm 30 sekonda dhe pa ndonjë ilaç.

Ka vende në trupin tonë që mund t’i bëjmë masazh për të lehtësuar dhimbjet e natyrave të ndryshme, dhe teknika të tilla janë gjithashtu të dobishme edhe për të hequr qafe dhimbjen e kokës.

Pika ku duhet të shtypni ndodhet në pëllëmbën tuaj, në mes të gishtit të madh dhe gishtit tregues.

Çfarë duhet të bëni?

Shtypni mbi këtë pikë në mënyrë që gishti juaj i madh të jetë në anën e përparme të dorës tuaj, ndërsa gishtin juaj tregues shtyn nga poshtë, në pëllëmbën tuaj.

Mbani presionin për 30 sekonda, atëherë ndërroni duart tuaja dhe bëni të njëjtën gjë për dorën tjetër për 30 sekonda.

Nëse ju keni bërë çdo gjë në mënyrë të saktë, dhimbja e kokës tuaj së shpejti do të zhduket.

Kujdes!

Gratë shtatzëna nuk duhet ta praktikojnë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.