Kështu do të dukej Tupac nëse do ta kishte arritur moshën 80-vjeçare

Legjenda e repit Tupac Shakur, këngëtarja dhe kantautorja britanike Amy Winehouse dhe shumë personazhe të tjerë të talentuar e kanë ndërprerë rrugëtimin e tyre në moshë të re.

Shumë prej nesh mund të pyesin veten sesi do të dukeshin këto ikona nëse do t’i kishin jetuar vitet e tyre të arta. Dhe, sot me ndihmën e Inteligjencës Artificiale mund të krijojmë një ide sesi mund të dukeshin këto personazhe në moshën 80-vjeçare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotot në galerinë më sipër janë realizuar nga “Midjourney”, me anë të Inteligjencës Artificiale.

Rezultatet ishin të pazakonta dhe të çuditshme, siç mund të pritej duke marrë parasysh burimin e tyre. Shfletoni foto-galerinë më sipër për të parë nëse i njihni këto personazhe të famshme, në versionin e moshuar të tyre, të sjellë nga Inteligjenca Artificiale.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.