Këshilli Koordinues i Diasporës thotë se zgjedhja e Talat Xhaferit është shumë e rëndësishme për shqiptarët

Këshilli Koordinues i Diasporës ka përshëndetur zgjedhjen e Talat Xhaferit si kryeministri i parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut.

Ky këshill thotë se zgjedhja e Xhaferit si kryeministër rikonfirmon faktin e padiskutuar se shqiptarët janë një faktor i rëndësishëm i paqes dhe stabilitetit, raporton Zeri.info.

“Zgjedhja historike e zotit Talat Xhaferi në krye të qeverisë teknike të Maqedonisë së Veriut rikonfirmon faktin e padiskutuar se shqiptarët janë një faktor i rëndësishëm i paqes dhe stabilitetit, se dinë e munden të bashkëpunojnë në mënyrë harmonike ndëretnike si dhe evidenton kontributin e jashtëzakonshëm në integrimin e Maqedonisë së Veriut në familjen evropiane”, thuhet ndër tjera.

Këshilli Koordinues i Diasporës i urojnë shumë suksese kryeministrit Talat Xhaferit. /Zëri

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKeshilliKoordinuesiDiaspores%2Fposts%2Fpfbid082ehNzpVtecg1SJ1fFtec58RciXkztXU3k92Ka3sFWHBWFkKVg5Nwe1ff2zu34oZl&show_text=true&width=500

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.