Këngëtari Edi Furra shfaqet krah bashkëshortes, Valbonës

Edi Furra është këngëtari i afirmuar i muzikës popullore, që pak ditë më parë mbajti koncert solistik në 25 vjetorin e karrieres muzikore.

Edi, u vendos në qendër të vëmendjes për shkak të suksesit dhe jehonës së koncertit, të mbajtur ne Gjakovë.

Tashmë, këngëtari i është kthyer rrjedhës së zakonshme, dasmave e ahengjeve që për të janë të shumta në numër, shkruan “Kosovarja”.

Mes lodhjes që sjellin angazhimet, daljet me të shoqen Valbonën, duket se gjithmonë kënaqësi e veçantë për Edi Furren.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.