Kaq shumë ka ndryshuar artistja Alma Bektashi…

Trajnerja e “The Voice” dhe një nga zërat më të bukur e potent të muzikës shqipe, ka ndryshuar shumë.

Këngëtarja e festivaleve, e cila ka vite që më nuk bënë muzikë, së fundi vjen me pamje të transformuar.

Dikur bionde, ndërkaq tani brune dhe me disa ndryshime të dukshme në fytyrë, Alma Bektashi gati nuk njihet, shkruan “Kosovarja”.

Siç dihet, Alma Bektashi ka pak vite që është ndarë nga bashkëshorti.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.