Kampion shtetëror për kadet -70/ drejtori Sulejmani takon karateistin Blerton Sulejmani

Të jesh mirënjohës është një element njerëzor, një virtyt që padyshim ne si familje-popull e kemi patur gjithmonë dhe do e kemi edhe në të ardhmen.

Mirënjohja të ndihmon të ngritesh në shkallët e suksesit pa mos e kuptuar impaktin që të jep.

Sot jam pafundësisht i lumtur që në zyrën time pranova njërin ndër karatistët më premtues të kohës, ambasadorin sportiv të familjes tonë, shumë të dashurin Blerton Sulejmanin.

Blertoni ariti të kurorëzohet me titullin Kampion shtetëror për kadet-70 dhe në gjithë këtë rrugëtim suportin që ne i dham na e ktheu me suksese dhe krenari.

Lumturuese ishte momenti i sotëm sepse në shenjë falemenderimi nga ai pranova mirënjohje që në sirtarët e mia do të ketë çdoher vend të posatshëm.

E inkurajova që të vazhdoj të na bëjë krenar si familje dhe si popull, duke e sigruar se mbështetja jonë nuk do të mungoj në asnjë moment!

Falemnderit Blerton🤍!

https://www.facebook.com/photo?fbid=183213734721393&set=pcb.183153684727398

 

 

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.