“Ka vend edhe për ty”, vazhdon anëtarësimi në Forumin rinor të BDI në Tetovë/ Stacioni i rradhës ishte Reçica e Vogël

Koordinatori i zgjedhjeve të Forumit rinor të BDI-së njëherit edhe nënkryetar i degës Festim Halili pak ditë më parë ka filluar aktivitetet për organizimin e zgjedhjeve të rregullta të Forumit rinor në kuadër të kësaj partie.

Me këtë rast, stacioni i rradhës ka qenë Reçica e Vogël, ku bashkë me Këshillin vendor janë dakorduar që të fillojë anëtarësimi dhe rivitalizimi në Forumin rinor me moton Ka vend edhe për ty.

Postimi i plotë i kordinatorit për zgjedhjet në Forumin rinor të BDI për Tetovë, Festim Halili:

👥️🙋‍♂️🙋‍♀️🙋 Po krijojmë një Forum Rinor të BDI-së në Tetovë, që do të jetë zemra dhe energjia progresive e shoqërisë dhe qytetit. Rinia është shpresa jonë për të ardhmen!

✅️ Me Këshillin Vendor të Reçicës së Vogël, u dakorduam, që të fillojmë anëtarësimet e reja dhe rivitalizimin e Forumit Rinor. Ka vend edhe për ty. Anëtarsohu në:
👇
⭕️ www.regjistrim.mk ⭕️

https://www.facebook.com/photo/?fbid=908809060809561&set=pcb.908809077476226

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.