Ish ushtari i UÇK-së: Kasami e ka dëshmuar se flamuri kombëtar është i pavlerë për të!

Ish ushtari i UÇK-së, Shaban Bafqari-Matranxha nga Haraçuna, ka reaguar pas ftesës së Bilall Kasamit nga Policia, për shkak të “flamurit” me hartën e Shqipërisë Etnike.

Ish ushtari i UÇK-së ka thënë se ftesa është e padrejtë sepse sipas tij, Kasami e ka dëshmuar moti kohë që flamuri kombëtar nuk ka vlerë për të.

Sipas Bafqarit, Kasami e ka dëshmuar se flamuri shqiptar nuk ka vlerë për të në momentin kur lidhi koalicion me LSDM-në dhe kishte flamurin e LSDM-së nga karriga në karrigë dhe arriti këtu ku është.

Postimi i plotë

Shoqrimin e Billit në polici për Flamurin Kombëtar për mua nuk êshtë e drejtë (protestoj) pasi që kamoti Bilalli e ka DËSHMU se ky Flamur për Te nuk ka vlerē.
Ne nuk harrojm që me flamurin e LSDM-ës nga karrika në karrikë arriti ktu ku është.
Të qoftë në nderë Ty si liderë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.