Ish kunatat e Violetë Kukaj tek Eni Çobani akuzojnë artisten: E dërgoj vëllaun tonë në psikiatri për tu ikur borxheve

Dy ish kunatat e këngëtares Violetë Kukaj ndër tjerash në “E diell”, po thonë se Violeta është ndarë nga vëllai i tyre, Faiku për t’iu ikur borxheve.

Njëra nga motrat, deklaron se Violetë e ka dërguar në psikiatri atëherë burrin e saj.

Ndërmjetësuesja Eni Çobani konkludon se personi në fjalë mund të mos jetë i sëmurë dhe se kjo është një lojë, shkruan “Kosovarja”.

Motrat, pretendojnë se kjo është loja e këngëtares, asaj kohe gruaja e Faik Retkocerit.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.