Ish-kunatat e akuzojnë për mashtrim, por Violeta Kukaj befason me këtë veprim

Violetë Kukaj është vendosur edhe një herë plotësisht në fokusin e medias rozë.

Arsyeja janë pretendimet e ish kunatave të saj, të cilat e akuzuan këngëtaren për mashtrim të ish bashkëshortit.

Këngëtarja, e cila vitet pas divorcit ka pësuar një transformim total në pamje, thjeshtë po e vazhdon aktivitetin e saj, shkruan “Kosovarja”.

Violetë Kukaj, nuk është ndjerë në lidhje me këto çështje, duke i lënë të lira mediat dhe komentuesit të flasin pafund.

Trupi i Violetes veç po rregullohet, se ajo po i jep zor.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.