Ish bashkëpunëtorët më të afërt të Bekim Sali, kalojnë në BDI

Ish shefi i kabinetit të Bekim Sali, Meriton Civuli mbrëmë edhe zyrtarisht me shumë bashkë-partiak është bërë pjesë e Bashkimit Demokratik për Integrim.

Njoftimin e ka bërë sekretari gjeneral i BDI-së, Faton Ahmeti nëpërmes “Facebook”.

“Qytetarët e kanë kuptuar mesazhin, çdo ditë e më shumë po marrim përkrahje. Më kënaqësi të madhe ju njoftoj që në rrugëtimin tonë politik na janë bashkangjitur shumë struktura dhe anëtarë të partisë Alternativa”, ka shkruar mes tjerash Ahmeti.

Përveç Civulit, në rradhët e BDI-së, ka kaluar edhe ish drejtori Erhan Zuberi po edhe ish kryetari i degës së Alternativës Dritan Bexheti së bashku me Arita Nesimi nga Alternativa dhe me shumë bashkëpartiak të tij nga dega e Tetovës dhe jo vetëm.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.