I varur nga bixhozi, gjyshi rrëmben mbesën e tij 4-vjeçare dhe kërkon mbi 70 mijë dollarë…

Një gjysh kinez i varur nga lojërat e fatit ka tronditur miliona njerëz në rrjetet sociale duke rrëmbyer mbesën e tij. Sipas një raporti, gjithçka filloi kur 65-vjeçari Yuan mori nga shkolla mbesën e tij katërvjeçare.

Duke u hequr si rrëmbyes, ai i tha nënës së vajzës së vogël, vajzës së tij: “Nuk do ta shohësh më vajzën tënde nëse nuk më jep 500,000 juanë (72,500 dollarë) brenda tre ditësh.”

Aq i dëshpëruar ishte ai për para, madje kërcënoi se do të vriste edhe vajzën e tij. Megjithatë ajo lajmëroi policinë dhe babai i saj u arrestua. Më pas ai u burgos për zhvatje.

Megjithatë, ndërsa ishte në burg, Yuan u përpoq të shfajësonte veten duke fajësuar vajzën e tij: “Unë jam 65 vjeç dhe vajza ime po më padit. Ajo kurrë nuk dëshiron që unë të përmirësohem. Ajo thjesht do që unë të vdes.”

Yuan, i cili gjithashtu beson se ngjarja duhej të trajtohej brenda familjes dhe jo si një çështje ligjore, ka akuzuar vajzën e tij duke e quajtur mosmirënjohëse.

Sipas Shanghai Law Journal, Yuan organizoi një grevë urie në burg dhe nuk shkonte mirë me shokët e tij të qelisë.

Përfundimisht, policia dhe ish-gruaja e Yuan ndërhynë dhe Yuan mori një letër mirëkuptimi nga vajza e tij. Që nga ai moment ai filloi të përshtatej me jetën e burgut dhe të bashkëpunonte me autoritetet.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.