I nxori fotot me ish të fejuarën, Luizi i jep përgjigjen epike Meridianit…

Meridian Ramçaj hodhi poshtë delaratën e Luizit duke thënë se jo vetëm që njihen, por ata edhe kanë jetuar për pak ditën në Paris, me të fejuarat e tyre.

“Ai mbase e ka harruar që unë kam ruajtur fotot. Kam qenë 5 ditë te shtëpia e tij në Paris me të fejuarën time”, tha Meridiani.

Pas kësaj deklarate përgjigjia e Luizit ka qenë epike.

“Karrigia me tha qe njihemi prej kohesh, sepse kemi dhe foto bashke”.

https://www.instagram.com/p/CsbJEuwsJN8/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6921903e-ced7-4e9b-8303-6221d3fc6d15

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.